Cesar Therapie Heerenveen

nieuws

Vanaf 1 september 2022 is Marjan de Haan ons team komen versterken Ze stelt zich even voor

Mijn naam is Marjan de Haan en een nieuw gezicht bij Cesartherapie Heerenveen.  In 2005 ben ik afgestudeerd en na enkele waarnemingen, waaronder in deze praktijk, ben ik mijn eigen oefentherapie praktijk gestart in Groningen, waar ik nu bijna 15 jaar werkzaam ben.

Na diverse scholingen (o.a. chronische pijnklachten, bekkenklachten, slaapoefentherapie, functionele osteopathie en sportmassage/verzorging) ben ik mij gaan specialiseren in klachten in- en rondom de heup. Dit in goede samenwerking met de orthopedie afdelingen van het Martini ZH en het UMCG Groningen. Daarnaast zie ik veel mensen met bekken, lage rug en nek/schouderklachten. Ik ben aangesloten bij het artrose netwerk.

Op dit moment ben ik bezig met een opleiding voetentrainer, die ik in januari 2023 afrond, om ook mensen met voetklachten functioneel te kunnen behandelen. In deze praktijk hoop ik nog vele jaren met veel plezier werkzaam te zijn. 

Superblij zijn we met deze prijs. We danken iedereen die mee heeft gedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek en ons deze waardering heeft gegeven.

Hieronder het persbericht:

erik-peek-fotografie-airvideo-small-3135

Cesartherapie Heerenveen op de tweede plaats als hoogst gewaardeerde praktijk bij de Opiness Klant Award 2017

Kitty Zijlstra uitgeroepen tot meest gewaardeerde oefentherapeut

Heerenveen, 5 juli –  De winnaars van de Opiness Klant Awards 2017 voor diverse zorgverleners zijn bekend. Er zijn prijzen uitgereikt in vier sectoren: fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie. Veertien praktijken en therapeuten gingen met een klant award naar huis. Cesartherapie Heerenveen, de gezamenlijke praktijk van Peter Zwart en Kitty Zijlstra, ontving de tweede prijs voor meest gewaarde praktijk. Kitty ontving daarnaast ook nog de eerste prijs voor meest gewaardeerde oefentherapeut.

Cesartherapie Heerenveen

In de sector oefentherpie cesar/mensendieck deden meer dan 800 praktijken en 1100 medewerkers mee. Cesartherpie Heerenveen werd zeer verdienstelijk tweede. Zowel Kitty Zijlstra als Peter Zwart scoorden ruim boven het landelijk gemiddelde. Hun praktijk kreeg een 9.1. Beide oefentherapeuten zijn blij en dankbaar voor de goede reviews. De patiënt waardeert met name hun oprechte belangstelling, luisterend oor en opbouwende advies.

 

Klantervaringsonderzoek en reviews

Jaarlijks benadert Qualiview meer dan een miljoen patiënten voor klantervaringsonderzoek aan de hand van gevalideerde vragenlijsten. Dit doet Qualiview voor 8.500 zorgorganisaties. De vragenlijsten bestaan uit thema’s (zoals bejegening en verwachtingsmanagement) en onder andere een algemene beoordeling en de NPS (aanbevelingsscore). Op basis van deze resultaten is bepaald welke praktijk en zorgverlener het meest gewaardeerd wordt en een klant award verdient.

Oprechte belangstelling en geduld

Naast het kijken naar de thema’s en andere harde indicatoren heeft Opiness ook reviews verzameld en geanalyseerd. Uit de review analyse van de winnaars blijkt dat naast het daadwerkelijk verhelpen van de klachten, met name oprechte belangstelling en een luisterend oor zorgen voor de zeer hoge waarderingen. Ook het krijgen van advies over ‘hoe thuis om te gaan met de klachten of oefeningen te doen’ wordt bijzonder gewaardeerd, zeker wanneer dit gebeurt met opbouwende woorden.

.