Cesar Therapie Heerenveen

voetentrainer

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. 

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.

Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.

Bij Cesar Heerenveen kan Marjan de Haan je begeleiden bij deze online training en kan je 10% korting bieden bij de aanschaf van een online programma. Neem gerust even contact op met de praktijk om deze kortingscode te ontvangen. 

Wilt u liever niet een online programma volgen? Geen probleem. We kunnen hier ook in de praktijk mee aan de slag. Er volgt dan eerst een uitgebreide intake en aan de hand hiervan kunnen we gezamenlijk een behandelplan opstellen om te werken aan uw voeten of van uw voetklachten af te komen.

https://winkel.voetentraining.nl/r?id=5Hs6VXdb